Доситеј на сајму образовања Edufair 2017

Висока школа академских студија „Доситеј” учествовала је и представила свој студијски програм опште економије на 14. међународном сајму образовања EDUFAIR 2017 који је био одржан 10. и 11. марта у Београду.

Посетиоци Сајма имали су прилику да се информишу о основним академским и мастер студијама.

Атрактиван штанд нашег факултета окупио је велики број будућих студената који су имали прилику да разговарају са нашим професорима, асистентима али и бруцошима школе „Доситеј”, и да добију све неопходне информације о савременом студијском програму, али и о свим предностима које Висока школа „Доситеј” омогућава својим студентима.

У години оснивања Академије „Доситеј”, Висока школа академских студија „Доситеј” је за време трајања Сајма омогућила свим будућим студентима 50% попуста на упис прве године основних академских студија.

Захваљујемо се свима који су нас посетили на Сајму и тиме показали интересовање за наш студијски програм који је усаглашен са програмима економије страних Универзитета.

Сви заинтеросвани студенти и њихови родитељи могу доћи до нашег Факултета на отворена врата, где ће добити све неопходне информације.

За остатак фотографија са овог догађаја кликните овде.

Comments are closed.